Het Kunstcafé Oosterwold

Creativiteit is iets waar je veel over kunt praten, maar uiteindelijk gewoon doet. Of het nu gaat over beeldend, muzikaal, theater, dans of woord, het gebeurt in Oosterwold. Het Kunstcafé Oosterwold geeft de ruimte aan ieder kunstzinnig inwoner van Oosterwold om zijn of haar werk online te presenteren.

Komende evenementen

29 Augustus 2021 – 19 september 2021

Growing Music 2021

Growing Music is een voornamelijk akoestisch muziekfestival waarbij diverse muziekstijlen, professionele musici en publiek elkaar ontmoeten.

Creativiteit

Creativiteit en Oosterwold zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Allereerst is daar natuurlijk de Stadslandbouw waar bewoners op allerlei creatieve manieren mee bezig zijn. De creatieve geest in allerlei kunstzinnige vormen zie je ook overal terug in Oosterwold.

Goude Haas

Theatergezelschap

Het theatergezelschap van Gienke Deuten, maakt voorstellingen op locatie met grote ecologische thema’s als basis. Ze ontwikkelde daarmee een nieuw genre theater: eco-poëzie.

Gallery Futuro

Gallery

Opent in het najaar van 2021

Ibolya Moór

Schrijver

Ibolya is schrijver en wil lezers helpen om de wetenschap achter positief denken te ontdekken, zodat zij deze kennis op
hun eigen leven kunnen toepassen, teneinde het leven te leiden waarvan ze dromen.

De Ambachtelijke Korf

vorm

Jill laat haar creativiteit los op de bij het seizoen passende materialen, waar zij samen met cursisten inspirerende en ook lekkere creaties mee maakt. Zo werkt zij met verf, kruiden, thee, klei en keramiek. Naast het Atelier is er een winkel waar de creaties verkocht worden.

Kreatie Kathedraal

Kunst en amusement

De Kreatie Kathedraal is een creatieve ruimte voor jong en oud in Almere Oosterwold. We bieden workshops en trajecten aan op het gebied van beeldende kunst en creatieve ontwikkeling.

Lukie de Bree

Beeldend

Lukie laat haar creativiteit los door het maken van grafiek gedrukt in een kleine oplage. Zij gebruikt hiervoor de hoogdruk linosnede als grafische techniek.

Ben je creatief en woon je in Oosterwold? In het Kunstcafé is er voor jou plek om je werk te laten zien. Neem contact op zodat we je kunnen toevoegen.

Lukie de Bree

De ambachtelijke korf

Ilboya Moor

Gouden Haas

Gallery Futuro

Laatste blog artikelen

Kippen in Oosterwold

Kippen in de tuin, ik vind ze ultiem gezellig. Ze brengen levendigheid in je tuin en het gescharrel en gepiep van kleine kuikens rond een kloek vind ik één van de mooiste dingen om te zien in het voorjaar. We hebben al een aantal jaar kippen, eerst in onze 45m2 tuin,...

Growing Music 2021

Growing Music is sinds 2019 hèt muziekfestival van Almere Oosterwold. Growing Music brengt uiteenlopende muziekstijlen en prikkelende kwesties samen in een uitbundige kruisbestuiving. Growing Music daagt musici en publiek uit met muziek van het hoogste niveau. Net als...

Oosterwold Koningsdag route 2021

Hieronder tref je alle informatie over de Koningsdag Route Oosterwold 2021 aan. Download alles in een handige PDF, of sla de foto's hieronder op op je telefoon.